Undantaget i Hulebäck

Antikt ,Retro och Kuriosa
Vårt kök del 2

Publicerad 2012-09-30 18:44:00 i Allmänt, Heminredning, Keramik, På gång, Retro,

Såg att bilden på Holmegaardflaskorna blev lite suddig när man förstorade den, så här kommer en ny som förhoppningsvis är lite skarpare i konturerna!
Här syns även ljusstakarna i klarglas från Hovmantorps Glasbruk och ett litet Tore Borg-troll. Mitt på står skålen Lasse köpte på Tradera förra veckan samt en skål från Gabriel Keramik märkt Swing Line. Bakom sitter mammas söta celluloiddocka med pärlhalsband och riktiga nylonstrumpor! Detaljbilder av vår lösning på tallrikshylla då vi inte fått tag i en sådan i teak. Tyvärr så är den enda vi sett (hos Movement) inte till salu.
Så här ser det dock ut under sidebordet. En massa inköp som ska vidare till Undantaget men inte har kommit längre än hit för närvarande. En del av detta kommer vi att ha med oss till Karlskrona Porslinsmässa i allhelgonahelgen.
Precis som många andra införskaffade vi för några år sedan en Nespresso kaffemaskin med sk puckar. Dessa förvaras i de här fina burkarna. Vi har även en vanlig Moccamaster för vanligt svart kaffe. Annars hade en kaffemoster som jag inte klarat sig! Slutligen lite "pynt" från väggarna samt en från fönsterbrädan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Undantaget

Medelålders par som skriver om antikt, retro , loppmarknader och auktioner vi besöker. Om vårt lilla sommarprojekt "Undantaget i Hulebäck" i Småland och om annat som sätter guldkant på tillvaron.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela