Undantaget i Hulebäck

Antikt ,Retro och Kuriosa
Bestulna!

Publicerad 2012-09-23 23:22:00 i Belysning, På gång,

Det blev inget inlägg igår som utlovat då vårt internet inte är 100 i Hulebäck. Ni kan aldrig gissa vad vi blivit bestulna på, vår varmkompost! Man har helt enkelt kört in på tomten och tömt komposten och tagit den med sig! Igår var vi en vända på Litauenhjälpen som hade höstloppis. Vi hann inte fotografera inköpen eftersom vi röjde i Undantaget resten av dagen.
Vi packade även ihop en del som ska med till Karlskrona Porslinsmässa. Den är visserligen inte förrän i Allhelgonahelgen men vi passade på när vi ändå ställde i ordning inför vintern. Bilden föreställer det som plockas undan inte det som ska med. Lovade tidigare att det skulle komma en bild på Luxuslampan vi köpte på auktionen i Nävragöl.
Dessutom en bild på några inköp vi gjort senaste tiden En blå tysk vas av okänt ursprung då jag inte kan något om tyska vaser. En liten dockservis, två låga träljusstakar av en modell som jag har flera höga av, en burk från IRA med ett underbart höstmotiv, ett litet fat Karlskronaporslin av Edward Hald samt ett fodral med snapsmuggar i rostfritt. Sådana bör var man ha enligt en fd jobbarkompis till Lasse som vi mötte när vi köpte dem Så saknar ni sådana så är det bara att ut och leta! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Undantaget

Medelålders par som skriver om antikt, retro , loppmarknader och auktioner vi besöker. Om vårt lilla sommarprojekt "Undantaget i Hulebäck" i Småland och om annat som sätter guldkant på tillvaron.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela