Undantaget i Hulebäck

Antikt ,Retro och Kuriosa
Ösregn, Sideboard och Söndagsfynd

Publicerad 2012-10-14 15:55:00 i Allmänt,

Just nu ösregnar det, vilket det har gjort snart hela helgen. Tänkte passa på och låna tangentbordet från Liz och redovisa lite fynd från föregående vecka i från Skåne, och i från helgens "lilla" Loppis och auktionsrunda.
Vi börja med en liten ryamatta i från Marks Rya designad av Ingrid Jagarz knuten 1967 av Maritta Jönsson (120x65 cm). Denna kommer att slinka ut på Tradera under kvällen, skall bli spännande att följa dess resa där. Här följer sedan tre Skåne fynd. 5 st fiskassietter, tysk tillverkning. Ett Ytterfoder i från Rörstrand i kanonskick. Avslutningsvis så måste jag visa upp denna "Belliskopia" från Tyskland, eller är det vår Bellis som är kopian, måste nog kolla vem som var först, men häftig är den, eller hur. Det har även blivit några små auktionsfynd i dag oxså Ett litet trevlig sideboard som har flyttat in i Undantaget och kommer bli en del i nästa sommars affärsinredning. Dessa två fina sängborden från 40-50 talet med glasskivor, vilka är utan varken nagg eller sprickor kommer säkert göra sig i någons sommarstuga, Det blev självklart några lampor oxså, eftersom jag är personligen något svag för just lampor En liten trevlig Svensktillverkad industrilampa Behöver självklart ny el men det får fixas till till våren. Den lilla sänglampan behöver både ny el och en liten rengöring, men sedan blir den fin oxså. Sist men inte minst ett litet toalettskåp men spegel i plåt

Kommentarer

Postat av: Gila

Publicerad 2012-10-28 19:35:56

Vilken vacker ryamatta!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Undantaget

Medelålders par som skriver om antikt, retro , loppmarknader och auktioner vi besöker. Om vårt lilla sommarprojekt "Undantaget i Hulebäck" i Småland och om annat som sätter guldkant på tillvaron.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela