Undantaget i Hulebäck

Antikt ,Retro och Kuriosa
Lördag i Hulebäck

Publicerad 2012-10-06 19:38:00 i Allmänt, Keramik,

Det är höst i Hulebäck och vi har plockat in alla ytterkrukor, slängt vissna blommor och planterat lökar. Innan vi satte igång med detta så åkte vi iväg till Kalmar för att köpa ljung och råttgift bland annat. Precis som alla andra på landet har vi i år haft stora problem med möss och vi vill ju inte att de övervintrar i vårt hus eller i Undantaget- I Kalmar hann vi med en sväng in på Stadsmissionen. en toppenloppis i mitt tycke. Vi kom precis när de öppnat och det var som vanligt proppat med folk. Så många så att vi till en början inte ens kunde få en varukorg.
Några av dagens inköp. En plastburk från IRA med rött lock, en söt liten plåtburk märkt Japan, en Johnnie Walker ishink och en ytterkruka från Bitossi, Italien.
En nätt liten samling av läcker keramik från Syco fick också följa med hem. Samt denna kanna som kanske kan vara Erik Höglund, men det kräver djupare undersökningar innan vi vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Undantaget

Medelålders par som skriver om antikt, retro , loppmarknader och auktioner vi besöker. Om vårt lilla sommarprojekt "Undantaget i Hulebäck" i Småland och om annat som sätter guldkant på tillvaron.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela