Undantaget i Hulebäck

Antikt ,Retro och Kuriosa
Mycket är på gång

Publicerad 2013-05-19 20:54:00 i Allmänt, På gång,

Just nu har vi mycket på gång. Lördagen den 1 juni öppnar vi upp vårt lilla Undantag för sommaren. Tanken är att ha öppet fredag, lördag och söndag mellan 10 och 17. Övriga dagar efter kontakt. Lägg ett mail för telefonnummer. I vårt förra inlägg har Lasse lagt in en karta för att ni skall hitta till oss.
Detta gör att jag just nu har fullt upp med att packa upp, diska, städa och prismärka. Tänkte visa några bilder på hur det ser ut just nu innan allt är klart.
När ni kliver upp för trappan så är det denna vägg som ni ser framför er med hyllor byggda av en gammal sängbotten.. Detta är en liten förstuga till det lilla torp där butiken finns. Detta byggdes som ett undantag, 1940, till huset där vi bor på sommaren.
På väg in i köket. Huset är inte på många kvadratmeter så det gäller att få ut så mycket som möjligt av ytorna som finns.
Bänk i köket från en nerlagd kontorslokal. Tro det eller ej men precis utanför bild stod vedspisen som numera fungerar som affärsdisk, så det var inte stor yta att röra sig på här inte.
Det gamla inbyggda köksskåpet som vi tagit bort framsidan på och här skymtar dörren in till rummet.
På väg in i rummet.
På motsatta väggen har vi satt upp hyllor från ett gammalt kontorsutrymme på det numera nerlagda Gullberna mentalsjukhus. "Tapeten" bakom är från en utställningskuliss från Blekinge Museum.
Ytterligare en bild från rummet.
Tyghörna på g. Kan tyckas lite tomt på vissa hyllor men vi håller dessutom på att packa för att kommande helg, den 26 maj, stå och sälja på Stockaryds Antik och samlarmarknad.
Lite av det som ska med till Stockaryd. Rapport därifrån kommer i kommande blogginlägg. Kommer även att närmare presentera lite av det som kommer att finnas till försäljning i Undantaget till öppningshelgen. Hoppas vi ses i sommar antingen i Undantaget i Hulebäck eller på någon marknad och som sagt var vägbeskrivning till Hulebäck finns i förra blogginlägget. Annars ligger det 5 km norr om Torsås mellan Kalmar och Karlskrona på vägen till Strömby/Påryd.
När vi for hem ikväll var syrenen på väg att slå ut!

Kommentarer

Postat av: Fammo

Publicerad 2013-05-19 21:03:08

Oj vad det ser lockande ut! Skulle gärna komma och ta en titt och säkert göra några fynd, men från Åbo tar man ju inte en snabb sväng till er =)

Svar: Nej det är ju inte det! Men skulle du någon gång komma neråt Småland Blekinge till så är du jättevälkommen. Bara hör av dig! :)
Undantaget

Postat av: Tant Ema

Publicerad 2013-05-20 09:45:53

Åh så fint ni har det! Och Stockarydsmarknaden....en riktig klassiker :)

Svar: Det blir första gången för oss där så jag hoppas det blir bra.
Undantaget

Postat av: Helena Högberg

Publicerad 2013-05-20 23:00:59

Så fint ni har det! Ljust och trevligt! Lycka till med försäljningen på marknaden!

Svar: Tack! Hoppas bara det kommer folk, de har ju lovat dåligt väder.
Undantaget

Postat av: Gila

Publicerad 2013-05-21 22:42:39

Åhh så mysigt! Vore skoj att komma förbi i sommar...

Svar: Du vore jättekul om du kunde titta förbi. Du är så välkommen!
Undantaget

Postat av: RETROknoppen

Publicerad 2013-05-24 16:21:24

Attans att det inte bär iväg mot Småland detta år på loppisrunda - jag var där för två år sedan. Ser mycket roligt på bilderna om man är ute på skattjakt - lycka till med försäljningen!

Svar: Ja, det var tråkigt att du inte kommer neråt. Skulle du ändra dig är du jättevälkommen och då är det bara att höra av sig även utanför ordinarie öppettid.
Undantaget

Postat av: Markus D

Publicerad 2013-08-08 16:24:03

Hej Undantaget i Hulebäck
Jag skulle gärna vilja träffa er och skriva lite om verksamheten i Hulebäck.
Skulle det funka om vi sågs redan i morgon fredag 9 augusti omkring 09.00 eller kanske efter 15 på eftermiddagen?
Mvh Markus Danielsson Barometern Torsås
0486-233 72

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Undantaget

Medelålders par som skriver om antikt, retro , loppmarknader och auktioner vi besöker. Om vårt lilla sommarprojekt "Undantaget i Hulebäck" i Småland och om annat som sätter guldkant på tillvaron.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela