Undantaget i Hulebäck

Antikt ,Retro och Kuriosa
Helgens skörd del 4

Publicerad 2012-11-15 17:48:00 i Glas, Porslin, Textilier,

Äntligen är jag så då framme vid den sista rapporteringen av inköpen. Hoppas ni inte tyckt att det blivit för långrandigt.
En liten flaska/burk med korklock av lite annorlunda form. Känns finsk för mig men här har jag inte mer info att ge just nu.
Tre stycken Tindra ljusstakar i sin förpackning. Tillverkade för Liljeholmens Birgittaljus och där tanken var att man skulle sätta ett ljus vid varje kuvert på middagsbjudningen. Det måste ha blivit väldigt varmt med en massa tända ljus runt bordet!
Åtta stycken assietter från Karlskrona med ett annorlunda mönster och en stämpel som indikerar tidigt 30-tal. Hald?
En barnservis med en djup och en flat tallrik. Även den från Karlskrona men omärkt. Sött mönster men det är väl inte många som blir döpta till Percy idag?
Dessutom lite textil. Här i form av en bordsduk i gult samt ett stycke tyg som jag som vanligt inte vet om det är gammalt eller nytillverkat. Snyggt är det i alla fall med rejäl Retrofeeling.
Till sist lite jul. En helt oanvänd julgardin med tomtemotiv, fyra randiga tabletter från 60-talet och en väldigt lång löpare.

Kommentarer

Postat av: Helena Högberg

Publicerad 2012-11-15 22:00:05

Mycket fina saker ni hittat!loppisfynd kan aldrig bli långrandigt :)

Svar: Nä, eller hur?
Undantaget

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Undantaget

Medelålders par som skriver om antikt, retro , loppmarknader och auktioner vi besöker. Om vårt lilla sommarprojekt "Undantaget i Hulebäck" i Småland och om annat som sätter guldkant på tillvaron.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela