Undantaget i Hulebäck

Antikt ,Retro och Kuriosa
Telefonstrul och Vaxholmsbesök

Publicerad 2012-10-30 10:50:00 i Allmänt, Belysning, Heminredning, Textilier,

Eftersom vi till bringat helgen i Vaxholm försökte sig Lasse på två inlägg via telefon som tyvärr inte blev hundra. Stavning och ordföljd har vi kunnat rätta i efterhand men bilder var det värre med. Hur han än gjorde ville de hamna på sned. Därför blev det bara en bild på söta katten Nala och pallen. Vi har inte lyckats med att räta upp den och för att ni ska få se hur pallen ser ut kommer här en ny bild.
Den inköptes i somras på Stadsmissionen i Kalmar och sonens sambo har sedan klätt om den med Svenskt Tenns fina elefanttyg som hon hittade via Blocket. Tyget räckte även till ett antal kuddar. Tänkte även visa lite andra bilder på fina saker hemma hos dem.
Kökslampa inhandlad på Antikvärldens dag. Runt bordet skymtar pinnstolar från loppis ommålade i rött eller vitt. En suddig bild på en golvlampa hopplockad med teakfot inköpt på loppis och dansk skärm i plåt från annan loppis. Därefter en klarare närbild på skärmen.
Ytterligare en golvlampa.
Detalj från soffbordet. Skiva gjuten i cement med hållare för värmeljus och underrede av lastpallar. I detta hem saknas inte idéer som synes.
Vi avslutade helgen på bakluckeloppis på Liljeholmen där vi köpte detta tyg till dem för att kanske bli kuddar eller något annat. Det kanske är nytillverkat, kan ju inget alls om tyger, men mönster och färger kändes kul.

Om

Min profilbild

Undantaget

Medelålders par som skriver om antikt, retro , loppmarknader och auktioner vi besöker. Om vårt lilla sommarprojekt "Undantaget i Hulebäck" i Småland och om annat som sätter guldkant på tillvaron.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela